نکاتی مهم در شست و شوی مبل

نکاتی مهم و کاربردی برای شستشوی مبل. مثلا یادتان بماند اگر نوشابه روی مبل ریخت آن را خیلی زود تمیز کنید، برای این کار کمی نمک روی لک بپاشید و ...

 

امروزه استفاده از مبل در میان جوامع بسیار مرسوم شده است و مبلمان جهت استراحت افراد در محیط های مختلف اعم از اماکن عمومی و منازل مورد استفاده قرار می گیرد. با توجه به نقش عمده این وسیله بر دکوراسیون داخلی و زیبایی محل مورد استفاده، نظافت و پاکیزگی آن بسیار حائز اهمیت می باشد. در گذر زمان انواع آلودگی ها سطح مبل را می پوشاند و جلوه بصری مبل را دچار مشکل می نماید. جهت مرتفع نمودن نیاز شستشوی و نظافت مبل انواع تجهیزات مدرن نظافتی به بازارهای جهانی معرفی و عرضه گردیده اند. استفاده از این نوع ابزارهای نظافتی در مقایسه با روش های دستی بسیار کارآمدتر بوده و عملیات شستشوی و نظافت را با سرعت بالاتری همراه می نمایند. با توجه به ضرورت نظافت مبلمان در این بخش چند راهکار موثر جهت حذف انواع آلودگی ها را ارائه می نمائیم. 

 

 

 

انواع آلودگی  

 آلودگی در مبلمان بستگی به طرز استفاده افراد دارد. با توجه به نوع استفاده اداری یا خانگی ، مبلمان در خطر آلودگی بیشتر یا کمتر قرار می گیرد. آلودگی در مبلمان از دو روش به مبل منتقل می شود.


آلودگی سطحی 

بر اثر استفاده عادی نشست و برخاست مبل به مرور زمان کثیف می شود و همچنین بر اثر گذاشتن اشیاء آلوده روی مبل به مرور زمان نیاز به شستشو پیدا می کند.

آلودگی عمقی 

نوع آلودگی بر اثر ریختن آب ، چای قهوه و ... می باشد که در صورت رنگی بودن نوشیدنی لک روی مبل تا زمان شستشو باقی مانده و از بین نمی رود. 

 


روش های نظافت و شستشوی 

 

در نظافت و شستشوی مبل با توجه به نوع نیاز از دستگاه های متفاوتی برای این عملیات نظافتی انجام می گیرد که در ادامه به آنها اشاره خواهیم کرد . 


نظافت 

در بخش نظافت مبل ، جمع آوری گرد و غبار و خاک از روی مبلمان دستگاه های نظافت خاصی وجود دارد که  برای آشنایی با این دستگاه ها به توضیح این موارد می پردازیم.

مکنده 

گاهی آلودگی ها به صورت خشک بوده و تنها با جمع آوری آنها می توان جلوه ظاهری مبل را حفظ نمود در این صورت با استفاده از یک جاروبرقی مناسب یا مکنده می توان گرد و غبار و سایر آلودگی های خشک را مکش نمود. یک مکنده مناسب مجهز به نازل های مخصوص نظافت مبل می باشد که در این صورت امکان نظافت درزها و بخش های دور از دسترس مبل را نیز وجود دارد.

 


شستشوی

برای از بین بردن آلودگی عمقی از روش شستشوی استفاده می شود که هرگونه لک و آلودگی روی مبل را به وسیله دستگاه های مخصوص از بین می برد.

مبل شوی

از ویژگی های خاص دستگاه مبل شوی می توان به انجام عملیات شستشو و سپس خشک خشک کردن مبل در همان زمان اشاره کرد . روش کار این دستگاه به این صورت می باشد که فوم ایجاد شده از آب و شامپوی مخصوص توسط دستگاه به وسیله نازل بر روی سطح آلوده مبل کشیده می شود و شستشوی مبل با این نازل با دقت و قدرت بالا انجام می پذیرد.بعد از شستشو با روشن کردن مکش دستگاه تمام آلودگی های سطح مبل به همراه فوم ایجاد شده روی مبل توسط دستگاه برداشته می شود و به مخزن دستگاه منتقل می شود. باید به این نکته توجه داشت که مواد شوینده به صورت فوم روی سطح مبل کشیده می شود و این مواد در داخل میل نفوذ نمی کند . به همین دلیل می باشد که سطح مبل زود خشک و قابل استفاده می باشد 


نکاتی مهم در شست و شوی مبل


اشتراک گزاری
2827
مشاهده


;